مشاوره حقوقی رایگان - یونیک فاینانس

سلام، من شش ماه پیش بدون آگاهی، به یکی از اقوام اعتماد کردم و سهام بورس شرکت یونیک فاینانس خریدم. حالا که متوجه شدم غیرقانونیه، بهش میگم پولمو پس بده، میگه جریمه میکنم بعد پولتو پس میدم. تازه 1100 دلار داده بودم، 1000 دلار حساب میکنه. بیزحمت راهنمایی بفرمایید که برای شکایت، باید به چه قوانین و ماده تبصره هایی اشاره کنم؟ آیا به اصل پولم میرسم؟ یا شکایت فقط منجر به دستگیری سرکرده ها میشه و دیگه هیشکی پول منو پس نمیده؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

باتوجه به غیرقانونی بودن شرکت، تنها در صورت وجود رسید و مدارک واریز وجه به حساب این شخص میتوانید مطالبه وجه دهید