مشاوره حقوقی رایگان - قسط عقب افتاده مهریه

سلام
آیا با توجه به شرایط فعلی جامعه و قیمت سکه بخاطر فقط یک سکه عقب افتاده امکان زندانی شدن هست؟
تا بحال تمام اقساط رو پرداخت کردم و الان هم تعدیل دوباره زدم ولی موعد پرداخت سکه چند روز گذشته و جلسه رسیدگی یک ماه بعد تعیین شده

پاسخ ها :

سکه عقب افتاده مهریه زندان مهریه تعدیل مهریه کاهش اقساط مهریه مهریه معوقه مهریه