مشاوره حقوقی رایگان - نشتی لوله ساختمان

با سلام ، ما در یک ساختمان 12 واحدی ، 4 طبقه هستیم ، در قسمت سقف پارکینگ نشتی آب میدهد ، لوله کش آوردن میگه این لوله مشاع 8 واحد هست و باید 8 واحد هزینه رو بدهند، اصلا گیرم حرف لوله کش درست و لوله مشاع 8 واحد باشد ، چون در سقف پارکینگ نشتی آب میده ، چون لوله مشاع این 8 واحده ، فقط باید همین 8 واحد هزینه تعمیرات بدهند؟ یا 12 واحد؟

پاسخ ها :

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

سلام. .باتوجه به اینکه لوله مشاع 8 واحد هست آنها باید هزینه را پرداخت نکنند. و 4واحد دیگر میتوانند 8 واحد را الزام به تعمیر کنند و اگر خسارتی وارد بشه 8 واحد پاسخگو خواهند بود.