مشاوره حقوقی رایگان - انتقاد به مدیر ساختمون

سلام و وقت بخیر
خواستم بدونم مدیر ساختمون این حق رو داره که فقط کلید پشت بام دست خودش باشه ؟ ما پشت بام رخت پهن میکنیم میگن برای رفت امد باید اطلاع بدید و با اجازه برید خواستم بدونم این کار طبق قوانین هست؟
و یه مشکل دیگه ، درب پارکینگ کرکره ای هست و مدیر ساختمان هم موتور داره هم ماشین تردد زیاد دارن از درب پارکینگ در صورتیکه قبلا موتور رو همه از در وروردی میوردن ولی الان ایشون که مدیر از درب پارکینگ میبره هم صداش اذیت میکنه و تردد زیاد هست میتونیم اعتراض بکنیم به این قضیه ؟ اگر یه وقت درب ایراد پیدا کنه میتونیم هزینه ندیم؟

پاسخ ها :

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

پشت بام مشاعات هست وباید همه استفاده کنند وکلید داشته باشن. وهزینه مشاعات با همه ساکنین هست