مشاوره حقوقی رایگان - استنکاف مدیر ساختمان از تعمیر پشت بام

با سلام و احترام و تشکر از سایت خوب شما
در یک بلوک 14 واحدی بنده طبقه هفتم هستم و آخرین طبقه می باشد با توجه به گذشت ایزوگام بیش از ده سال پشت بام چند سالی هست که ایزوگام پشت بام خراب شده و واحدهای بالایی دچار نفوذ آب و خسارت به بنا شده است. مدیر ساختمان به دلایلی واهی از تعمیر پشت بام تفره می رود. نحوه دادخواست و جبران خسارت وارده چگونه است

پاسخ ها :

کاظم نوربخش

جناب آقای کاظم نوربخش :

سلام
شما میتوانید با تامین دلیل از طریق شورای حل اختلاف و سپس الزام به انجام کار موضوع را پیگیری نمایید