مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام. من ساکن شهرستان و از شخصی که در تهران هست کالایی رو خریداری کردم، مشکل اینجاست که ایشون این کالا رو با قیمت خیلی بیشتر به من داده. ایشون گفتن که اگه محصول کار نکرد ما میتونیم مرجوعش کنیم، ولی الان نمی‌گیرند. و به قول معروف دبه کردن. لطفا منو راهنمایی کنید که چیکار کنم؟

پاسخ ها :

پس دادن کالای معیوب مرجوع کردن کالا گران فروختن کالا پس دادن کالا