مشاوره حقوقی رایگان - خسارت در تصادف جرحی

با عرض سلام.
بنده با دوچرخه در حال عبور از خیابان بودم. به علت بی احتیاطی راننده خودرو که درب ماشین را بدون توجه به آینه باز کرد و زانوی راستم به درب برخورد کرد. بعد از انتقال به بیمارستان و گرفتن عکس رادیولوژی، پزشک گفت که شکستگی نداری و فقط زانوت یکم ضرب دیده. راننده مقصر از بنده خواست که به گفته ی پزشک چیزی خاصی نیست، رضایت دهم و بنده هم فردای همان شب با حضور در کلانتری رضایت دادم. ولی بعد از گذشت دو روز از تصادف، زانوم ورم کرده و کبود شده که با مراجعه به پزشک ارتوپد گفت که زانوت شکسته. با توجه به قصور پزشکی و هزینه ی بالای جراحی چگونه میتوانم از راننده ادعای خسارت و دیه کنم؟

پاسخ ها :

نجات علی پور

جناب آقای نجات علی پور :

سلام با اعلام رضایت دیگر امکان طرح شکایت علیه راننده ممکن نیست مگر در صورتی که متن رضایت نامه به طوری دیگری تنظیم شده باشد اما به علت تقصیر پزشکی میتونید علیه پزشک شکایت کنید.