مشاوره حقوقی رایگان - عدم استرداد چک

سلام، من مبلغ 12 میلیون چکم برگشت خورد و طلبکار چک من رو به یه شخص دیگه داد و شخص ثالث از من شکایت کرد. چک رو بعد با هم توافق کردیم که من به صورت اقساط، بدهی خودم رو بدم و ایشان گفت چون زنم مهریه گذاشته اجرا، پول خودت رو بریز به حساب برادرم و شماره کارت اون رو داد. حالا که تمام شد، زده زیرش و چک رو بهم نمیده. حالا من چیکار کنم؟

پاسخ ها :

مهدي‌  رضا زاده‌ فيروزآبادي‌

مهدي‌ رضا زاده‌ فيروزآبادي‌ :

باسلام دادخواست استرداد چک یا شکایت خیانت در امانت نسبت به چک را مطرح کنید در صورتی که قرار بوده چک را به شما برگرداند

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام متاسفانه کار اشتباهی مرتکب شدید. چاره ای جز ارایه دادخواست استرداد لاشه چک ندارید ممکن است نتیجه دهد