مشاوره حقوقی رایگان - خلع ید ملک مشاع

سلام، از سال 90 صاحب 3 دانگ آپارتمانی هستم، که از سال 92 با همسرم در آن زندگی میکردیم. اما در سال 95 به خاطر برخورد با مشکلات خانواده و اتمام زندگی مشترکمان، همسرم 3 دانگ آپارتمان خود را به برادرش واگذار کرد. الان من و دخترم در آن زندگی میکنیم. برادر شوهرم درخواست خلع ید علیه ما داده. برای دفاع چکار باید بکنم؟

پاسخ ها :

مهدي‌  رضا زاده‌ فيروزآبادي‌

مهدي‌ رضا زاده‌ فيروزآبادي‌ :

با سلام حکم به خلع ید مشاعی صادر می‌شود شما دادخواست فروش ملک مشاع را دهید و در صورت لزوم ملک را خریداری نمایید

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام شما در ملکی ساکن هستید که 3دانگ آن مالک دیگری دارد بنابراین در صورت عدم رضایت ایشان شما محکوم به تخلیه خواهید شد کار خاصی نمی توانید انجام دهید. می توانید 3 دانگ دیگر را از ایشان اجاره کنید