مشاوره حقوقی رایگان - هزینه های مربوط به نورگیر

سلام
یک آپارتمان 5 طبقه هستیم که ما در طبقه اول سکونت داریم. این ساختمان داری یک نورگیر 9 متری است که از طبقه دوم به بعد کاملا باز می باشد و پاسیوی ساختمان در اختیار ماست .. متأسفانه مدتی است که پرندگان در قسمت باز نشسته و فضولات و کثافات آنها برای ما که در طبقه اول هستیم مشکل ساز شده است .. برای حل مشکل خواهان آن شدیم که روی نورگیر با سقف موقت و کناره های آن با توری بسته شود تا این مشکل برطرف شود ولی همسایه ها بیان دارند که چون شما از پاسیو استفاده می کنید تمام هزینه با شماست .. از کارشناسان محترم تقاضا دارم بفرمایند که حق با چه کسی است طبق قانون.
با تشکر فراوان

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اولا پاسیو ساختمان یا همان محل نور گیر ساختمان مشاع بوده و استفاده اختصاصی شما از ان و همچنین مسقف کردن ان برخلاف قانون نحوه تملک اپارتمان ها و ایین نامه اجرایی ان است ثانیا برابر قانون جنانچه احد از مالکین از قسمت مشاع استفاده اختصاصی بنماید هزینه های مربوط به همان قسمت با کسی است که از قسمت مشاع استفاده اختصاصی میکند