مشاوره حقوقی رایگان - بایگانی راکد دادگستری _ کسر موقت از آمار

با سلام، 1- پرونده در تاریخ ...... به انبار بایگانی راکد دادگستری شهرستان دماوند ارسال و تحت شماره ... ثبت گردید.

2- نامه صادره به شماره ... به تاریخ ... با موضوع ارسال مدارک و گیرنده حوزه قضایی شهرستان دماوند ثبت گردید.

3- نسبت به شکایت آقای ... بر علیه آقای ... مبنی بر ایراد صدمه بدنی غیر عمد بر اثر تصادف رانندگی طی شماره ... تاریخ ... کسر موقت از آمار طبق دستورالعمل.
معنی این متن ها چیه؟ لطفا راهنماییم کنید. سپاسگزارم
اگر امکان داره زودتر جواب بدید ممنونم از محبتتون.

پاسخ ها :

علی سهراب زاده

جناب آقای علی سهراب زاده :

باید شخصا به شعبه برین و پیگیر پرونده باشین ، از طریق سامانه ابلاغ هم دقت داشته باشین که چه قراری. صادر شده که مختومه شده پروندتون

هادی شیرازی

جناب آقای هادی شیرازی :

سلام اینهاخلاصه ای ازفعالیتهای موجود دریک پرونده دریه شعبه ازدادگاه است مثلا شماره یک یعنی پرونده کارش تموم شده رای صادرشده وقطعی شده یامثلا دردادسراوقتی قرارمنع تعقیب داده میشه توی دادسراکارپرونده تموم میشه و....شماره 2زمانی هست که یه پرونده ی جدید توسط کسی بازمیشه مثلا میره ازطریق دفاترخدمات الکترونیک دادخواست یاشکایتی ثبت میکنه وقتی اسکن مدارک میاد دادگاه توی سیستم دادگاه ثبت میشه
شماره 3درمورد این متن که مخصوصا برای تصادف میاد یعنی فعلاموقتا پرونده ازامارکسربشه چون ممکنه مقصرفرارکرده باشه فعلانیست یافردصدمه دیده رفته کما فعلا پرونده ازامارکسرشودتاوضعیت معلوم شود
همه ی این امار که میگن طبق بخشنامه رییس قوه قبلی هرشعبه براساس شهرمحل فعالیتش می بایست مثلا صدوبیست تا یا دویست تایاهرعددی دیگردرماه آمار بدن این تعدادپرونده رو رسیدگی کردن حالا رسیدگی حتما این نیست که رای صادرکردن حتی قرارمنع تعقیب هم صادربشه یا....یعنی رسیدگی شده وجزو اماره