مشاوره حقوقی رایگان - هزینه تعمیر کولر

باسلام
بنده یک سال و نیم است، مستاجر هستم. در این یک سال 4 بار پمپ کولر و دوبار موتور کولر را تعویض نموده. باز دوباره الان بعد از قریب به 40 روز موتور کولر سوخته است.
میخواستم بپرسم با اطمینان بر قدیمی بودن کولر و اتصالی داشتن کولر و برق ساختمان، آیا باز هزینه کولر با بنده است؟

پاسخ ها :

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سلام اگر هزینه های زیادی که در مدت کوتاه برای کولر ایجاد شده است نشان دهنده مستهلک بودن کولر باشد به نظر مالک باید اقدام به تعویض کولر نماید لذا از طریق اظهارنامه از ایشان تقاضا نمایید که یا کولر را تعویض نماید یا تعمیرات کلی که بر عهده موجر می باشد را انجام دهد