مشاوره حقوقی رایگان - اثبات پرونده سازی به دروغ

با سلام، چگونه میتوانم پرونده ای که برایم به دروغ درست کرده اند و محکوم شدم را در دیوان عالی کشور ثابت کنم که، بیگناهم؟ مدارک لازم هم دارم و هرکس پرونده را مطالعه کرد متوجه دروغ و پرونده سازی شده. ولی قضات دادگاه انقلاب پرونده را مطالعه نمیکنن و به گزارش اولیه حکم می‌دهند. نه تحقیقی، نه ارزیابی، نه به شهادت شهود اهمیت می‌دهند و نه غیره

پاسخ ها :

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

شما می توانید با اعاده دادرسی و یا تقاضای اعمال تبصره 3 از ماده 477 قانون آیین دادرسی کیفری تقاضای رسیدگی مجدد به نماید توصیه می شود لوایح شما توسط یک وکیل دادگستری ترجیحاً عضو کانون وکلای دادگستری تنظیم شود