مشاوره حقوقی رایگان - رد خواسته در دادگاه

با سلام و خسته نباشد. من ماشینی تصادفی داشتنم و فروختم، قرار شد خریدار بعد از تعمیر نسبت به فک پلاک اقدام نماید. اما پس از گذشت 9ماه علیرغم تعمیر ماشین، هیچ اقدامی ننموده و حتی ماشین رو به شخص ثالثی فروخته. با تنظیم دادخواست مبنی بر الزام به فک پلاک در دادگاه، قاضی پرونده را رد خواسته داد و گفت چون محل سکونت شما و خریدار در شهر دیگری است، رد خواسته میشوید و پرونده به شهر محل سکونت خریدار ارجاع گردید. من اظهار داشتم معامله در این شهر صورت گرفته اما قاضی زیر بار نرفت و حتی گفتم زمانبر خواهد شد. اما هیچ توجهی نکرد. پرونده را به شهر محل سکونت خریدار ارجاع داد.
چگونه میتوانم در دادگاه کاهش زمان دادرسی را انجام دهم؟ و من فقط و فقط دادخواست الزام به فک پلاک دادم. آیا ممکنه رد خواسته بشه؟ چون میگویند باید هزینه های دادرسی و ... هم در دادخواست ذکر شود تا قاضی دستور صادر کند
خواهشمنداست راهنمایی فرمایید.

پاسخ ها :

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

عدم صلاحیت نه رد خواسته
دادگاه محل انجام معامله صالح به رسیدگی است و قاضی اشتباه کرده
پیگیری کنید سریعتر پرونده به مرجع گیرنده واصل تا تعیین وقت رسیدگی نماید