مشاوره حقوقی رایگان - ساخت و ساز

با سلام. ایا در یک زمین کشاورزی با متراژ 4200 متر که سند تک برگی داره. ولی نوشته سند مشاع اجازه ساخت و ساز داده میشه یا نه؟؟؟

پاسخ ها :

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

باید قسمت مربوط به خودتونا با سایر شرکا مشخص کنید چون میتونن حکم قلع و قمع مستحدثات بگیرن و سازه های شما را خراب کنند

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام شما دو مشکل دارید: 1- اینکه در اراضی کشاورزی جهاد اجازه ساخت و ساز نمی دهد و بعد از ساخت تخریب می نماید 2- اینکه برای ساخت در املاک مشاعی نیاز به اجازه سایر مالکین مشاع دارید