مشاوره حقوقی رایگان - اقدامات پس از دریافت برگه انحصار وراثت نامحدود

با سلام و خسته نباشید
پدر بنده در سال 1391 به رحمت خداوند رفتند 5 فرزند به همراه مادرم جزو وراث هستیم تا کنون برگه انحصار وراثت نامحدود رو گرفتیم اقدامات دیگر رو توضیح میفرمایید؟
با توجه به اینکه اتومبیل پدرم رو یکی از برادرها خواسته و تمایل به سند زدن دارد ایا امکان اینکه فقط همان اتومبیل سند بخورد هست یا باید مغازه پدرم هم که در ورثه هست باشد؟
چون بجز 3 دانگ مغازه و یک اتومبیل مال دیگری ندارند.
ایا برای بازدید کارشناسی مغازه پلمپ میشود؟ با توجه به اینکه درامد خانواده ما فقط از همان مغازه است
سپاسگزارم از توضیحات و راهنمایی ارزشمند شما

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

سلام ابتدا میبایست به دارایی مراجعه و بااعلام اموال متوفی برگ مالیات برارث دریافت نمایید و سپس باان برگ مالیات برارث و انحصار ورثه اتومبیل را به برادرتان انتقال دهید.