مشاوره حقوقی رایگان - دریافت حقوق بازنشستگی پدر

سلام، بعد از فوت پدرم، مادر و بعد از فوت مادر، خواهر بزرگم که بیوه بود، چند سالی حقوق بازنشستگی رو دریافت میکرده. خواهرم هم فوت شده، الان من میتونم حقوق بازنشستگی پدرم رو بگیرم؟ شوهرم فوت شدن و هیچ گونه بیمه ای ندارم، فقط تحت پوشش کمیته امداد هستم با دو بچه. ممنون میشم مراحل رو برام توضیح بدین.

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

بله میتوانید به سازمان بازنشستگی مراجعه کنید و مراحل اداری را طی کنید