مشاوره حقوقی رایگان - درخواست بازگشت به کار

با سلام. بنده در بیمارستان به صورت شرکتی برون سپاری مشغول فعالیت بودم. سال اول خود شرکت با بنده قرارداد بست ولی بعد آن به مدت 3 سال به صورت شفاهی از طرف بیمارستان ادامه به کار دادم. بعد این مدت بنا به دلایلی بنده اخراج کردند که به دیوان عدالت شکایت کردم و دیوان رای به بازگشت به کار دادم. ولی الان بیمارستان میگه شما شرکتی بودی و اون شرکت الان قرارداد ا ما نداره. و نمیتوانیم شما برگردانیم. خواستم ببینم میتونم اداره کار شکایت کنم واسه بازگشت به کار؟؟

پاسخ ها :

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

سلام. اگر طرف شکایت شما بیمارستان بوده، باید حکم دیوان را اجرا نماید و الا مستنکف قلمداد می گردد و مجازات دارد. اما اگر شما از شرکت شکایت کردید، که آن شرکت در صورت وجود باید شما را استخدام نماید. با شکایت در اداره کار شما می توانید سوابق خدمتی و سنوات خود را مطالبه کنید.