مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به کار

بنده به مدت 2 سال در قسمت فنی و مهندسی یک شرکت نیروگاهی مشغول به کار هستم با توجه به قرارداد تا پایان سال، کارفرما در از آذر ماه نامه عدم نیاز زده که دیماه اجازه ورود نداد مراحل ثبت شکایت و ... انجام شد دیماه بی کار بوده و تاریخ جلسه 8 اسفند بوده هنوز رای صادر نشده اگر در این مدت بصورت آزمایشی و بدون قرارداد در جای دیگر با حداقل حقوق مشغول به کار باشم آیا مانع بازگشت به کارم میشود؟ اگر بازگشت به کار بگیرم تا پایان سال چیزی نمانده است تکلیف حقوق ایام بلاتکلیفیم چه میشود؟

لطفا پاسخ دهید
سوالم درخصوص بیمه بیکاری نیست درخصوص اینه که 3 ماه مونده قرارداد تمام شود اخراج شدم تا رسیدگی شود و به کار بازگشت زده شود 3 ماه تموم شده و قرارداد پایان یافته. اگر ماه دوم بی کاری آزمایشی برم سر کار و برام بیمه رد شود تکلیف حقوق ایام بیکاری من چه میشود؟ ایا پایمال میشود یا نه؟

پاسخ ها :

درخواست بازگشت به کار در صورت اخراج اخراج از کار قبل از پایان قرارداد درخواست بازگشت به کار بازگشت به کار اخراج از کار