مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از بردار به دلیل ضرب و جرح

با سلام، برادرم به طرز وحشتناکی من و مادرم رو میزنه و فحش های ناجور میده. برای شکایت باید کجا برم و چیکار کنم؟

پاسخ ها :

شکایت از برادر به دلیل ضرب و جرح مادر شکایت از برادر به دلیل فحاشی به مادر شکایت از برادر به دلیل فحاشی شکایت از برادر به دلیل ضرب و جرح مراحل شکایت ضرب و جرح نحوه شکایت ضرب و جرح کتک زدن مادر توسط برادر فحاشی ضرب و جرح