مشاوره حقوقی رایگان - تقدم و تاخر امضا

با سلام
بنده از روی اعتماد به برادرم مبایعه نامه ای آپارتمانی که شریک بودیم را سفید امضا کردم (خریدار حضور نداشت) و چند ساعت بعد، برادرم خریدار را به بنگاه آورده و مبایعه نامه را تکمیل و سپس خریدار امضا نموده است. امکان تشخیص تقدم و تاخر امضا تا چند ساعت وجود دارد ؟

پاسخ ها :

تشخیص تقدم و تاخر امضا تقدم و تاخر امضا امضا مبایعه نامه کارشناسی امضا