مشاوره حقوقی رایگان - بازرسی از کیف شخصی افراد

با عرض سلام و خسته نباشید. بنده یکی از کارکنان نیروهای مسلح می باشم.در یک روز کاری هنگام ورود به محل کار ، عوامل نظارتی سازمان (بازرسی و ... ) اقدام به بازدید و بازرسی از کیف شخصی بنده و همکارانم در مقابل جمعیت نموده اند و تمام وسایل کیف های شخصی کارکنان را بیرون ریخته و اقدام به تفتیش نموده اند. اول اینکه آیا این کار برابر قانون مجاز بوده یا غیر مجاز ؟ دوم اینکه آیا این عمل می بایست در مقابل سایر افراد صورت گیرد یا خیر ؟ سوم اینکه اگر این کار غیر مجاز بوده اینجانب توان شکایت در سازمان قضائی نیروهای مسلح مبنی بر ورود غیرقانونی به حریم اشخاص و هتک حیثت را دارم یا خیر ؟
با تشکر

پاسخ ها :

پريسا  بهشادي

پريسا بهشادي :

بزرگوار خودتان میفرمایید عوامل بازرسی و...پس حتما مورد امنیتی بوده جهت حفظ آن و شاید مراقبت از خود شما صورت گرفته.بنظر نمیرسه جای شکایتی باشد .نباید فکر کرد
شما مضنون بوده اید .