مشاوره حقوقی رایگان - تفاوت رسیدگی به پرونده در دادسرای نظام و دادگاه عمومی

با سلام
با توجه به شکایت بنده از مامورین کلانتری در دادسرای نظام و 197 بجهت سیلی زدن و فحاشی و تهدید که منجر به پارگی گوش گردید و اینکه از کلیه پرسنل کلانتری شکایت کردم روند رسیدگی به پرونده چگونه است ؟ لطفاً راهنمایی بفرمایید چون هیچ پارتی و آشنایی ندارم . هزینه های پزشکی هم خیلی سنگین بود

پاسخ ها :

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

سلام روند خاصی نداره مثل تمام پرونده های دیگه هستش. ابتدا در دادسرا تحقیقات انجام میشه شاهدها ومدارک بررسی میشه و اگر تشخیص بدن مجرم هستن پرونده برای رسیدگی وصدور رای به دادگاه میره