مشاوره حقوقی رایگان - شراکت

باسلام .
خیلی میبخشید قبلا این سئوال داشتم ولی جوابی نگرفتم .
من با شخصی شریکی چند عدد دستگاه خریداری کرده و در کارخانه او راه اندازی کرده و درآمد ان بعد از کسر مخارج تقسیم کنیم حالا بعد از چند سال متوجه شدم یکی از دستگاهها وجود ندارد فروخته یا از بین برده خواستم بدانم قانون در این مورد چه حکمی دارد.

پاسخ ها :

مرتضی جمالوند

جناب آقای مرتضی جمالوند :

با سلام و وقت بخیر؛در صورتیکه دستگاه ها به شخص خاصی سپرده شده باشند و برخلاف امانت اقدام نموده باشد امکان طرح شکایت کیفری با چنین وصف کیفری فراهم است در صورتی که عنصر سپردن وجود نداشته باشد �‌توان ضمن تلاش برای کشف واقع دادخواست حقوقی مبنی بر مطالبه وجوه علیه شریک به شرط احراز قصور یا تقصیر ثبت نمود

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

نیازمند بررسی اسناد و اطلاع از جزئیات اقدام است