مشاوره حقوقی رایگان - سند عادی

سلام
سال 85 ملکی را با پدرم شریکی تا مرحله شفته شناژ و سقف ساختیم بعد از آن قرار شد من ده میلیون تومان به پدرم بپردازم و طبقه همکف را بخرم و طبقه اول از آن ایشان باشد که بعد از ان بنده طبقه همکف را تفکیک کردم و دو واحد شد که یکی را اجاره دادم و فقط نوشته عادی دارم با امضا دو نفر شاهد اکنون خواهر برادرا مدعی شدن این وسط من موندم حیرون چکار باید انجام بدم ایا ادعای انها به همراه پدرم قابل قبول است یا خیر در ضمن سند رسمی به نام پدرم می باشد من فقط سند عادی دارم

پاسخ ها :

مرتضی جمالوند

جناب آقای مرتضی جمالوند :

با سلام و وقت بخیر؛
می بایست دادخواست ای تحت عنوان الزام به تنظیم سند رسمی علیه ورثه پدر ثبت نمایید و با استناد به مبایعه نامه عادی و سایر مدارک ورثه را به تنظیم سند الزام نمایید