مشاوره حقوقی رایگان - کد 16 امنیت اخلاقی

با سلام
بنده تاریخ 26 تیر داخل خودرو با دوست دخترم بودم که با شماره ای 4 رقمی با بنده تماس گرفته شد، نه خودش رو معرفی کرد نه چیزی، فقط گفت خسته نباشی و چهارشنبه تشریف بیار. گفتم متوجه نشدم. گفت شدی و قطع کرد. برام نه پیام اومده نه چیزی، امروز هم تاریخ 30 تیر که 5 روز گذشته استعلام خلافی گرفتم، شکایتی روی پلاکم نیست
میخواستم ببینم اگه گزارش کد 16برام رد کرده باشن تا الان باید پلیس 10 که رفتم نشون میداد یا نه بیشتر طول میکشه ؟ و اینکه پیام میاد برام، یا اینکه چجوریه ؟
و میخواستم بدونم مجازاتش چی هست، شلاق داره یا تعهد
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

به پلیس امنیت اخلاقی مراجعه ک استعلام بگیرید