مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری سرقت موتورسیکلت

با سلام و عرض ادب
موتور صفر کیلومتر اینجانب در سال 89 ربوده شد حالا بعد ده سال تماس گرفته شده که موتور پیدا شده و باید از آگاهی شاپور پیگیری شود شخصی که موتور را خریده هم با اطلاع اینکار را کرده و در واقع مالخر است. برای برگرداندن موتور باید چه کنم؟

پاسخ ها :

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سلام به آگاهی و دادسرای که پرونده در آنجا مطرح است مراجعه با ارایه مدارک مالکیت تقاضای تحویل موتور خود را بدهید