مشاوره حقوقی رایگان - قطع درختان مرزی جهت دیوارکشی

با سلام، می‌خواهیم دور زمین که کاربری باغی دارد دیوار بکشیم. مرز بین زمین ما و زمین همسایه (که حدود 50 متری هست) با درختان چندین ساله مشخص شده؛ آیا میشود اقدام به قطع درختان مرزی نمود و به جای آن دیوار کشید؟

پاسخ ها :

قطع درختان به دلیل دیوارکشی باغ قطع درختان برای دیوارکشی قوانین دیوارکشی باغ ضوابط دیوارکشی باغ قطع درختان دیوارکشی باغ دیوارکشی