مشاوره حقوقی رایگان - سلام خسته نباشید من از شما یک مشاور میخام

من تابع پاکستان هستم و خانم ام ایرانی هس و من میخوام واسه فرزندانم تابعیت ایرانی بگیرم و مدارک هام کل تکمیل هس من فرمانداری و استانداری هم رفتم ولی جواب اطمینان بخش نداد راهنمایی ام نکرد

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

تحت شرایط قانون جدید و التصویب این امکان تحت شرایطی فراهم است