مشاوره حقوقی رایگان - اتهام خیانت در امانت کارگر

سلام من 8 سال در تعاونی اتوبوسرانی کار میکنم و کارم به شکایت در اداره کار کشید امروز جلسه اخر اداره کار بود پرونده به نفع من باید بسته میشد که کارفرما ادعا کرد در جلسه اخر که شکایت من رو بخاطر خیانت در امانت در دادگاه کرده قضیه شکایت اینه که تمام حساب و کتاب و مهر شرکت با منه یه روز بهم گفتن برو انجمن صورت بگیر انجمن گفت باید برگه از شرکت بیاری که صورت میخوای صاحب کار شهرستان بود بهش گفتم گفت متنی بنویس پاش مهر کن نامش فقط گرفتن صورت بود حالا که اداره کار محکوم شدن ادعا کرده من از مهر سواستفاده کردم درصورتی که من کار خودشون رو راه انداختم حالا اداره کار میگه باید بمونید ببینم شکایت دادگاه چی میشه لطفا منو راهنمایی کنید ضمنا من 3ماه شکایت کردم اداره کار کارفرما تازه دوسه روزه شکایت کرده ضمنا اگه من خیانتکار بودم چرا تا حالا شکایت نکردن بعد من اگه خواسته بودم خیانت کنم از مهرها طور دیگه این کار میکردم لطفا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

یکی از موارد خیانت در امانت استفاده از مهر است.در صورت اثبات مجرم شناخته میشوید. با کارفرما جهت حل اختلاف وارد مذاکره شوید

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

بله معمولا در چنین مواقعی تا تعیین تکلیف پرونده کیفری .رسیدگی متوقف می شود . اشتباه کردید که از مهر استفاده کردید