مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت

با سلام و درود خدمت شما، بنده در آپارتمان زندگی می‌کنم. همسایه کناری من که در یک سرویس پله هستیم. درب واحدش به علت گرمای هوا، همیشه بازه. همیشه بوی نامطبوع غذا و عرق از خونش میزنه بیرون که واقعاً آزار دهنده است. چندین بار تذکر دادم متاسفانه گوش نمیدن و فقط یک پرده زشتی از داخل آویزان کردن که علاوه بر مشکل بوی نامطبوع نمای زشتی هم به راهرو داده.
چطور این مشکل را پیگیری و برطرف کنم؟

پاسخ ها :

صفایی       عبدالرضا

جناب آقای صفایی عبدالرضا :

سلام،اعلام شکایت،مبنی بر ایجاد مزاحمت،از طریق شورای حل اختلاف