مشاوره حقوقی رایگان - اپارتمان استیجاری

من اپارتمانی را در 12 تیر 98 به شخصی اجاره دادم . بعد از اتمام مدت یکسال یعنی 12 تیر 99 خبری در خصوص ادامه یا تخلیه توسط مستاجر نشد. تا اینکه خودم زنگ زدم و به ایشان گفتم تخلیه کنند در تاریخ 15 تیر 99.
ایشان هم گفتند به من یکماه قبل باید میگفتی .. من زودتر از یکماه نمیام بیرون.
تو قرارداد هم ذکر شده اگر مستاجر بیرون نیاد روزی 100 تومن باید بپردازد .
بنظرتون این یکماه رو من میتونم مبلغ دیرکرد .. همون 100 تومن و ازش بگیرم یا نه ؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

درصورت ارسال اظهارنامه و اعلام رسمی به ایشان بله

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بهتر است صلح و سازش کنید و تمام کنید اوضاع اقتصادی بسی نابسامان است