مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام ما داشتیم با پژو slx صفر دنبال ماشین عروس میرفتیم که یکدفعه یک کامیون دنگ و فنگ از پشت اومد زد به پشت ماشین کلا صندوق عقب جمع شده و هیچیش نمونده و بعد ما خوردیم به یک پراید که جلوی ما بود و پراید هم خورد به یک ماشین دیگه حالا مقصر ماشین پراید آیا ما هستیم ؟؟ پلیس گفت که ماشین ما مقصر کامیون بوده و حالا چه چیزی دست ما رو میگیره و پول افت قیمت ماشین ما رو کی میده و چه اتفاقی میفته ؟؟؟؟؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

کامیون به واسطه برخورد از عقب مسئول خسارات و افت قیمت شما خواهد بود

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

در تصادفات تعدادی ماشین، هر ماشین نسبت به خودروی جلوی خود مقصر شناخته میشود.افت قیمت و خسارات شما برعهده کامیون است