مشاوره حقوقی رایگان - اجرای احکام

باسلام همانطور که میدانید اجرای احکام دادگستری معمولا توسط مامورین انتظامی و ضابطین قضایی صورت می گیرد و این در حالیست که هزینه اجرا توسط دادگستری دریافت ولی به مامور و ضابط پرداخت نمی گرود و معمولا دادورزان دادگستری در صورت اجرا از این حق برخوردارند. آیا بلحاظ حقوقی مامورین ضابط می توانند از این حق برخوردار شوند ؟ در صورت امکان از چه طریق؟ اگر پاسخ منفی است باتوجه به اینکه ضابطین مجبور به اجرای دستور قضایی هستند و معمولا تحت فشار مقام قضایی چه راهکاری برای رفع این معضل پیشنهاد می نمایید؟

پاسخ ها :

احمدرضا  حميدي

احمدرضا حميدي :

استان :

سلام به احتما زیاد با به کارگیری پلس قضایی این مشکل برطرف خواهد شد