مشاوره حقوقی رایگان - انتقال پول از کارت متهم به قتل عمد به کارت پسرش

با سلام
فردی که قاتل فراری پدر بنده است اقدام به تراکنش کارت بانکی کرده و مبلغی را به کارت متعلق به پسرش انتقال داده و یا شاید کارتش در اختیار پسرش می باشد
حال همه ی تحقیقات پلیسی نتیجه نداده تنها موردی که هست کارت بانکی می باشد
آیا می توان از پسره به اتهام ارتباط داشتن و مطلع از مخفیگاه پدر قاتلش با استناد به نقل و انتقال بانکی طرح شکایت کرد؟
و انتقال پول از کارت متهم به قتل فراری و دارای حکم اعدام توسط پسرش جرم محسوب می شود ؟ تصاویر دستگاه خودپرداز تصاویر پسر قاتل را در حین استفاده از کارت پدر قاتلش نشان می دهند و موجود است.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

مهدی اکبرزاده

مهدی اکبرزاده :

استان :

اگر دلائل و مدارک نشان دهنده اطلاع پسر از جایگاه پدر است و بله جرم و قابلیت پیگیری دارد

پريسا  بهشادي

پريسا بهشادي :

سلام دوست عزیز
موارد را با بازپرس پرونده در میان بگذارید

مجتبي  سليماني قرابائي

جناب آقای مجتبي سليماني قرابائي :

در اختيار داشتن كارت بانكي پدر توسط پدر و انجام تراكنش تا زماني كه شاكي نداشته باشه في ذاته جرم نيست
چرا كه ممكنه از طرف پدرش اذن داشته باشه
از طرفي اثبات همكاري در فراري دادن يا كمك به مجرم فراري براي شما تقريبا غير ممكنه