مشاوره حقوقی رایگان - خروج سهامدار از شرکت سهامی خاص

سلام، من تصمیم گرفتم از شرکتی که در اون سهامدار هستم خارج بشم. من 5 درصد سهم رو دارم و از ابتدا قرار بر این بوده که تخصص خودم رو به جای سرمایه‌ی ریالی مبنا قرار بدم. همینطور از زمان تاسیس شرکت، ماهیانه مبلغی رو به عنوان حقوق دریافت کردم. الان برای خروج آیا باید ‌پولی بپردازم؟ سمت من نایب رئیس هیات مدیره بوده. شرکت در این مدت سود داشته اما حقوق عده‌ای کارمند رو هم می‌داده.

پاسخ ها :

خروج سهامدار از شرکت سهامی خاص خروج نایب رئیس از شرکت سهامی خاص نحوه خروج از شرکت سهامی خاص قانون خروج از شرکت سهامی خاص خروج از شرکت سهامی خاص خروج از شرکت