مشاوره حقوقی رایگان - بنده در مورد بیمه بازنشستگی پدر فوت شده ام سوال دارم

با سلام پدرم الان نزدیک 29 روز هست فوت کرده و در زمان حیاتمن جدا از پدرم خودم رو بیمه زنان خانه دار کردم ولی الان پدرم فوت کرده ما دنبال کار بیمه اش رفتیم تا ما مستاجر هستیم حق مستمری به مادرمون برسه ولی از طرفی من بیمه زنان خانه دار هستم گفتن باید بیمه خودم رو که الان نزدیک 7 سال پرداخت می کنم رو حذف کنم تا حقوق منو به مادرم بدم ولی من که طلاق گرفتم فردا به کی میخام محتاج بشم آیا راه قانونی داره که هم حقوق منو به مادرم بدهند و هم من بیمه زنان خانه دار رو بپردازم برا بازنشستگی زمان پیری خودم راهنماییم کنید با سپاس

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

مستمری مادرتان به کار شما ربطی ندارد چای نگرانی نیست