مشاوره حقوقی رایگان - اضافه طبقات ساخت بنا

سلام. ساختمانی در یکی از شهرستان های غرب کشور که تنها مجوز ساخت 2 طبقه را داشته و در یکی از کوچه های بن بست و کم عرض می باشد اقدام به ساخت غیر مجاز یک طبقه دیگر (در کل 3 طبقه) نموده است و بدون مجوز ساخت و پروانه و پایان کار این موضوع به پایان رسیده است. در حال حاضر هر 3 طبقه مسکونی و در حال استفاده می باشند. چگونه می توان مراتب این تخلف را پیگیری نمود؟ سپاس از پاسخگویی شما

پاسخ ها :

تخلف اضافه بنا همسایه تخلف ساخت اضافه طبقات بنا تخلف ساخت و ساز همسایه تخلفات ساختمانی همسایه