مشاوره حقوقی رایگان - کسر متراژ بابت حریم

سلام و وقت بخیر.
یه زمینی رو می‌خواستیم بفروشیم. زمین سند تک برگ دارد و در روستا واقع می‌باشد.
سند تک برگ سال 93 گرفته شده به مساحت 331 متر.
حالا موقع فروش فردی رو آوردیم جی پی اس بزنه بفروشیم.
مساحت رو 308 متر درآورده و میگه که 23 متر بابت حریم کم میشه.
آیا این مطلب درسته؟ یعنی سند تک برگی که چند سال پیش صادر شده چطور حریم کسر نکردن؟

پاسخ ها :

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

در روستاها با توجه به طرحهای هادی این اتفاقات طبیعی بوده و باید با دهیاری به توافق برسید