مشاوره حقوقی رایگان - زمینهای کشاورزی اوقافی

برای خرید دو جریب یعنی دو هزار متر زمین کشاورزی اوقافی با نیم ساعت آب که فروشنده در اوقاف امضا کرده و فقط مراحل داخل اداره اوقاف مانده . می خواستم بدونم باید ما حق کارشناسی بدهیم اگر باید بدیم چه مبلغی است و به گفته اداره اوقاف باید ده درصد از قیمت زمین را بپردازیم می خواستم بدونم برای تعیین قیمت چه چیزهای را در نظر می گیرند و تقریبا دو جریب کشاورزی با 30 دقیقه اب حدودن چقدر می شود. ممنون

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

زمین اوقافی علی القاعده قابل خرید و فروش نیست احتمالا منظور اجاره است ؟