مشاوره حقوقی رایگان - اخراج سرایدار

سلام، من و خانمم در یک مجتمع مسکونی سرایداریم و براش کار می‌کنیم. یه واحد 20 متری به ما دادن برای نشستن. من بابت بیمه از کارفرما شکایت کردم. اونم میخاد تمام قفل درهارو، مخصوصا ورودی رو عوض کنه که من دیگه نتونم بیام تو آیا میتونه؟ الان ریموت پارکینگ رو عوض کرده و دیگه نمی‌تونم ماشینمو بیارم تو. چقد طول می‌کشه منو بیرون کنه؟

پاسخ ها :

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

اگر قرارداد ندارید هرلحظه میتونن شمارو اخراج وقفلهارو تعویض کنه. واگر بمونید تصرفتون غیر قانونیست