مشاوره حقوقی رایگان - بیعانه خودرو

سلام بنده قصد فروش ماشینی با قیمت حدود 1 میلیارد تومن داشتم و شخصی که دلال بوده ولی برای خرید اومد و ماشین و دید و قیمت و نهایی کردیم و مبلغ 3 میلیون بیعانه داد و برای اون 3 تومن بیعانه رسید گرفت و تو رسید شماره ماشین و قیمت اون و دفترخانه ای که اگه معامله می شد باید میرفتیم ذکر شد و فقط من اون رسید و امضا کردم، حدود 4 ساعت بعد به دلیلی از فروش به ایشون منصرف شدم و تماس گرفتم که شماره کارتی برای برگردوندن بیعانه به من بدهد ولی ایشان مدعی خرید ماشین هست و می گوید تو ماشین و به من فروختی در صورتیکه مبایعه نامه ای تنظیم نشده و شاهدی وجود نداشته، و تهدید به توقیف خودرو می کند. آیا چنین چیزی ممکن است ؟ لطفا راهنمایی بفرمایید. خیلی ممنون

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

به هر حال معامله شفاهی انجام شده است و طرفین ملزم به ایفای تعهدات خود هستند