مشاوره حقوقی رایگان - مستاجر بدحساب

سلام
مستأجر پدر بنده، بدحساب و معتاد است و نه تنها چند ماه اجاره رو نداده؛ قبوض خدماتی خودش رو هم پرداخت نکرده به طوری که اشتراک گاز قطع شده و مستأجر دیگرمان که مشترکا از این کنتور استفاده می کند به مشکل خورده و پدرم برای حکم تخلیه هم اقدام کردن ولی قاضی در لحظه ی آخر حکم تخلیه رو نداده. با این حساب از نظر حقوقی خودمون می تونیم گاز مستأجر بدحساب رو قطع کنیم و هزینه ی گاز رو پرداخت کنیم تا حکم تخلیه مشخص شود یا اینکه برای این کار هم باید از مراجع قضایی اقدام کنیم؟
ممنون

پاسخ ها :

محسن دولّو

جناب آقای محسن دولّو :

سلام با ارسال یک اظهارنامه به ایشان مهلت 10 روزه برای پرداخت اجاره بها و صورت قبوض روبدهید و سپس بعد از مهلت مقرر قطع کنید