مشاوره حقوقی رایگان - کمیسیون پزشکی گواهینامه

سلام وقت بخیر . من امروز واسه معاینه چشم به دکتر مراجعه کردم و دو تا خط کوچیک رو بازوم دارم . منو به کمیسیون معرفی کرد. ایا میتونم برم به دکتر بگم که اون فرمی رو که به کمیسیون فرستاده رو پاک کنه و به یه دکتر دیگه برم ؟ یا اصلا نرم ؟ اون فرم از سایت پاک میشه یا نه ؟ لطفا راهنماییم کنین بد جور سرگردونم ممنون

پاسخ ها :

مشکل خالکوبی برای گواهینامه کمیسیون پزشکی گواهینامه رانندگی گواهینامه رانندگی کمیسیون پزشکی خالکوبی