مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص جعل از روی کپی

مطابق رسید عادی دادخواست بر علیه شخصی تقدیم دادگاه نموده طرفم به قسمتی از متن ادعای جعل نمود سپس اصل آن رسید پس از مشاهده قاضی مفقود شد در این پرونده شکایتم رد شد مجدا خوانده این پرونده بر علیه اینجانب شکایت جعل نموده متاسفانه کارشناس خط ضمن مشاهده کپی که در پرونده قبلی بوده ادعای شاکی را تایید نموده حالا دادیار محترم از بنده آخرین دفاع را خواستار شده میخواستم نظر مشاور در این خصوص بدانم مخصوصا در خصوص اظهارنظر کارشناس محترم صرفا با مشاهده کپی رسید چگونه ادعای شاکی را تایید نموده ...؟ ممنونم

پاسخ ها :

ادعای جعل با کپی رسید تشخیص جعل از روی کپی ادعای جعل جعل کپی رسید کپی رسید