مشاوره حقوقی رایگان - سفته ضمانت

سلام
حدود 5 سال تو شرکتی شاغل بودم. بعد از حدود 2 سال از پرسنل سفته 10 میلیونی خواستن که هر کدوم به جای اون یکی ضامن شدیم و امضا زدیم. مدتی میشه که از اون شرکت بیرون اومدم و از همکار سابقم خواستم که سفته تهیه کنه و یکی دیگه رو ضامن خودش کنه، چون من اونجا دیگه شاغل نیستم. ولی متأسفانه اون سر باز میزنه. لطفا راهنماییم کنین که می‌تونم ازش شکایت کنم؟چیکار باید بکنم؟

پاسخ ها :

سميرا مويدي

سميرا مويدي :

استان :

سلام اظهار نامه براشون ارسال کنید اگر سفته شما رو مسترد نکردن دادخواست بدید