مشاوره حقوقی رایگان - پیش فاکتور

سلام بنده سال قبل به فردی فاکتور لوازم خانگی دادم و قیمت روز رو از من خواست بزنم و تاریخ یکسال قبل را بزنم بالا فاکتور و هیچ کالا یا پولی دریافت نشد فقط بصورت پیش فاکتور بود
بعد اون فرد رفته از دست کسی که ازش جنس خرید شکایت کرده و 9 میلیون خسارت گرفته گفته که از شاگردم ارزون خریده و محکومش کرده طبق فاکتور من این حکم داده شده
حالا کسی که محکوم شده میتونه از من شکایت کنه؟ و خسارت بگیره من که به ایشون کالایی یا فاکتوری ندادم
راهنماییم کنید ممنون

پاسخ ها :

پیش فاکتور فاکتور