مشاوره حقوقی رایگان - الزام به سند

با سلام. اینجانب، خودرویی برج 9 پارسال خریدم که 3 دست چرخیده و من نفر سوم هستم. قرار بر این شد یک هفته ای سند بزند. حالا صاحب سند امتناع می‌کند و می‌گوید من از کسی که بهش فروختم طلب دارم تا طلب من رو نده سند نمی‌زنم. از طرفی قولنامه صاحب سند با نفر اول هم ندارم و فقط قولنامه خودم رو دارم. چون شکایت کردم دادگاه تمام قولنامه ها رو میخواست. لطفا بگید راهش چیه؟ چجوری می‌تونم صاحب سند رو ملزم به تنظیم سند کنم در صورتی که قولنامه صاحب سند رو ندارم؟ ممنونم.

پاسخ ها :

محمدجواد  انصاري دزفولي

محمدجواد انصاري دزفولي :

استان :

سلام دادخواست الزام به تنظیم سند علیه فروشنده و علیه مالک اولیه رو مطرح کنید