مشاوره حقوقی رایگان - ارث مادری

سلام، من تک فرزندم. نه خواهر و نه برادری دارم. مادرم فوت کرده و 2 دانگ از خانه پدری به اسم مادرمه. میخواستم ببینم تقسیم ارث چطور میشه؟ چقدر به من میرسه؟ به پدرم هم چیزی میرسه یا نه؟ آیا طلاهای مادرم هم جزء ارث حساب میشن؟ چون پدرم طلا رو براش خریده.
ممنون میشم اطلاع بدین بهم.

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام .مشخص نکردیدکه شما پسرهستید یادخترید.ظاهرا ازفحوای پرسش شما مشخصه که دخترید.اگردخترهستیداموال بجای مانده ازآن مرحومه,یکششم متعلق به پدرونصف آن متعلق بشما والباقی اضافات بهمین شکل بین شما تقسیم می گردد.ولی اگرپسرباشید,پدرتان فقط یکششم ازاموال رامی برد والباقی متعلق بشماست.طلا مشمول ماترک بوده وباید به طریق مذکورتقسیم گردد.