مشاوره حقوقی رایگان - دیون پدر

باسلام. اگر پدر بخواهد فرزند پسر خود را که شرایط تعلق گرفتن نفقه را ندارد ولی به پسر خود دیون دارد و چند میلیارد بابت سهمش از مهریه مادر فوت شده اش بهش بدهکار است میتواند از خانه بیرون کند؟ و حالا اگر ملک مدیون از طریق اجرای ثبت توقیف شود ودر حالت اعسار او نباشد آن وقت هم میتواند فرزند پسر خود را از خانه بیرون کند یا باید اول تمام دیون خود رابپردازد؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نباز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام چنانچه منزل مسکونی جزو مستثنیات دین ایشان نباشد قابلیت توقیف دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله هر کسی می‌بایست حوق و تعهدات خود را انجام دهد پدر الزامی به نگهداری ندارد پسر نیز حقوقی دارد که می‌تواند مطالبه کند

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار بر محترم دین پدر ی سوای از نفقه می‌باشد شما می‌توانید برای دین خود و دریافت سهم الاث اقامه دعوی نمایید. اما ملکی که در تصرف شما می‌باشد اگر جزو سهم الاث می‌باشد میتوانید در آن تصرف کنید